20 Mart 2012 Salı

Burberry,Lacoste İndirimi!!!

Eren Holdig in yılda 2 kez yaptığı indirim günleri yarın başlıyor.Bu indirimde;Burberry,Lacoste,Calvin Klein ve Swatch ın ürünlerine mağaza fiyatlarının çok daha altına ulaşabiliriz.

Bina,Star City AVM'nin arka tarafında kalıyor

6 yorum:

  1. Dün itibariyle vıp müşterileri için indirimi başlatmışlar ve yaklaşık 2 km kuruk oluşmuş , kavgalar çıkmış yine pazar alanına dönmüş buda benden bir dipnot olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Pazar günü önünden geçerken sormuştum görevlinin verdiği bilgiyi paylaştım :)Evet o kadar yoğunluk oluyor ki hafta içi bile araba park edecek yer olmuyor :)

    YanıtlaSil
  3. 2.gün hiç bir şey kalmıyorrrr!

    YanıtlaSil
  4. Saadet;aranan şeye göre değişiyor aslında.2.haftanın sonunda bile birşeyler bulmak mümkün :)

    YanıtlaSil
  5. Burberry ve Lacoste müşterilerinin bu hallere düşmesi çok acı :)Burberry, Lacoste ve diğer kaliteli markaların bir arada bulunduğu online alışveriş siteleri var, fiyatları da gayet uygun. Hiç gerek yok böyle şeylere :)

    YanıtlaSil
  6. Bu hallere düşmekten kastınızı anlayamadım ama bir arada diye tanımlamaya çalıştığınız muhtemelen Occasion dur :) Biz müşterilerine occasion üzerinden de extra indirimler sunuyorlar zaten ama sanal alışveriş gerçeğin yerini tutamaz :) Size bilgisayar başında bol online alışverişler :)Hoşçakalın

    YanıtlaSil